E-Pibe 

Der er 1 produkt.

E Pibe af højeste kvalitet

Ryger du pibe og vil du gerne stoppe eller trappe lidt ned? Så er en e pibe et godt alternativ til dig. Vores elektroniske pibe stopper ryge træng, hvilket gør vejen mod et varigt rygestop nemmere for dig. Vores realistiske piber giver dig den fornemmelse fra piben, som du kender, således du stadig får en god oplevelse...

E Pibe af højeste kvalitet

Ryger du pibe og vil du gerne stoppe eller trappe lidt ned? Så er en e pibe et godt alternativ til dig. Vores elektroniske pibe stopper ryge træng, hvilket gør vejen mod et varigt rygestop nemmere for dig. Vores realistiske piber giver dig den fornemmelse fra piben, som du kender, således du stadig får en god oplevelse. Piberne er lavet i plastik, men med et lækkert trælook. Dette gør at udseendet på vores piber er eksklusive og flotte. Når du damper på piben, så lyder den tilmed rød ude i ”gløden”, således din oplevelse er realistisk. Du kan derfor stolt ryge på din damp pibe offentligt. Vi føre kun piber af højeste kvalitet, således du får en god rygeoplevelse fra starten. Kun på den måde, er dine chancer for en røgfri fremtid forhøjet. Det skal være nemt, lækkert og sjovt at dampe. En ting er sikkert, dine omgivelser vil takke dig for, at skifte over til en elektronisk pibe.

En nem og simpel e pibe

En elektronisk pibe består af pibe, væsketank til din e væske og mundstykke. Det er meget simplet at samle og bruge piben. Når du gerne vil dampe, så suger du simpelthen bare på den og den går i gang. Når du så er færdig, så ligger du den bare igen. Der er derfor ikke nødvendigt, at tænde og slukke en e cigaret pibe, det gør den selv automatisk.

Lækre smagsvarianter til din pibe

Når du vælger en e pibe, så har du samme muligheder for smag, som ved en e cigaret. Vi har et stort udvalg af smagsvarianter, hvor du selv kan vælge din yndlingsmag. Måske du vil bibeholde tobaksmagen, eller måske du har lyst til, at dampe med chokolade, kaffe eller ananas smag? Valget er dit.

I vores kundeservice hjælper vi gerne, hvis du har spørgsmål til e-rygning eller vores produkter. Din succes med dampning, er vores succes. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 produkt